Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο μεγάλος διαγωνισμός του English Attack στο σχολείο μας.

06/04/2015

 

 

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Παπαβαρσάμη  βρίσκονται στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης τα τελευταία 30 χρόνια προσφέροντας στους μαθητές τους ποιοτική εκπαίδευση με καταρτισμένους καθηγητές οι οποίοι εκπαιδεύονται διαρκώς σε νέους τρόπους διδασκαλίας και μεθοδολογίας, καθώς και τα πιο σύγχρονα εκπαιδευτικά εργαλεία και μέσα.
 
Πεποίθηση μας είναι ότι η γνώση της γλώσσας μπορεί να ευδοκιμήσει μέσα στην ομάδα και στο κλίμα που μόνο η συλλογική και κοινωνική μάθηση μπορεί να προσφέρει.
 
Το English Attack είναι η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα που χρησιμοποιεί το σχολείο μας και αφορά την διασκεδαστική εκμάθηση των αγγλικών μέσα από αυθεντικά βίντεο και παιχνίδια.
 
Ο μαθητής μαθαίνει με πολύ εύκολο τροπο νέο λεξιλόγιο, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει και τον προφορικό του λόγο.
 
Είναι ένα εργαλείο το οποίο έχει ενσωματωθεί στην φιλοσοφία του σχολείου μας ότι ο κάθε μαθητής είναι ξεχωριστός καθώς μαθαίνει με τον δικό του μοναδικό τρόπο και ρυθμό
 
Έτσι καλύπτονται οι τρεις βασικοί μαθησιακοί τύποι που είναι οι οπτικοί, οι ακουστικοί και οι κιναισθητικοί τύποι.
 
Συγχαρητήρια σε όλους μας τους μαθητές που έλαβαν μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό που διοργάνωσε το English Attack σε συνεργασία με τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Παπαβαρσάμη.
 
Μεγάλη νικητρια του διαγωνισμού η Πάνου Κωνσταντίνα μαθήτρια της D' Senior, η οποία θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα εκπαιδευτικό ταξίδι σε σχολείο στην Αγγλία για μια εβδομάδα με όλα τα έξοδα πληρωμένα!
 
 

 

                                                  

arrow

Papavarsami portal

Είσοδος μαθητών

Username:

Password:


arrow

Papavarsami NewsLetterarrow

Που θα μας βρείτε

Ξηρογιάννη 50
Άνω Ιλίσια, Τ.Κ. 15771
τηλ: 210 777 3378
Κρατερού 36
Άνω Ιλίσια, Τ.Κ. 15771
τηλ: 210 748 7005
join-us Join us on fb tweet
strip=page
hello